вівторок, 12 червня 2018 р.

Свято юності в школі 

 Суботнього червневого вечора в затишному залі Олексіївського будинку культури зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків, а також  чимало гостей. Святково прикрашена зала, адже подія  незвичайна – хвилюючий та  довгоочікуваний  випускний вечір . 9 червня 2018 року  для них, цьогорічних випускників Олексіївської загальноосвітньої школи,  стане  днем, з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього протягом девяти   років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала  майже рідною домівкою, і  друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.
    І ось в на сцену клубу  виходять випускники 2018 року. Їх не впізнати дівчата в чарівних сукнях, а хлопець в елегантному костюмі. Вони такі гарні й водночас підкреслено дорослі. Радість, гордість  і  одночасно сум переповнює батьків від того, що їх діти вже виросли,  що їм  належить іти у світ широкий від батьківського порогу.
   Святковий захід продовжується. Випускникам, директор школи  Токар Вікторія Ігорівна та заступник директора з навчально-виховної роботи  Іщенко Світлана Михайлівна, вручають документ про отримання базової середньої освіти. А далі лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань  від випускників школи, педагогів, батьків. Також випускників прийшли  привітати гості Сільський голова Катеринівської сільської ради Терещенко Тетяна Валеріївна та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, охорони культурної спадщини та праці  Циба Яна Сергіївна, які привітали випускників і вручили кожному подарунки. Директор ПрАТ «Олексіївське» Яцканич Віктор Михайлович не тільки привітав випускників, а й забезпечив ʺстартовим капіталомʺ  майбутніх студентів.
    А загалом шкільне свято випускного вечора в Олексіївській школі було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та  позитивних емоцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар