середа, 20 червня 2018 р.

20 червня - День закриття табірної зміни!


20 червня – День закриття табору!
     Ось і настав день закриття пришкільного оздоровчого табору «Дивограй». 
     Програма відпочинку та оздоровлення складалася  з неймовірної кількості екскурсій, майстер-класів, захоплюючих подорожей, різноманітних  квестів, спортивних занять та змагань, інтелектуальних ігор, творчих  і тематичних конкурсів.
     Незабутні враження у дітей залишили відвідини картинних галерей, музеїв, майстер-класів з живопису, з виготовлення солодощів, плавальних занять у ДЮСШ «Надія», дендропарків, розважальних центрів, кінотеатрів, подолання смуги перешкод, випробовування власних інтелектуальних, фізичних, творчих можливостей, тощо.


     Швидко промайнули табірні дні відпочинку!  Востаннє в табірній зміні виступити та поділитися враженнями  діти мали змогу на святі урочистої лінійки з приводу закриття табірної зміни пришкільного літнього табору «Дивограй».

     На святковій лінійці всі х учнів, що відпочивали у «Дивограї», привітала начальник табору Людмила Геннадіївна Куйда, вона побажала школярам гарного відпочинку на літніх канікулах, з тим, щоб  з новими силами у вересні продовжити  оволодівати міцними знаннями. На лінійці діти співали пісні, танцювали, читали вірші, прощаючись з друзями та вчителями.
Учні добре  відпочили та набрались сил і наснаги у таборі завдяки клопіткій роботі вихователів: Балашової Раїси Василівни, Тітко Анни Василівни, Дундук Антоніни Володимирівни, Плохотнюк Ірини Володимирівни, Беліченко  Ольги Володимирівни, Корнєєва Павла Михайловича, Штундер Тетяни Олександрівни, Дундук  Ірини Сергіївни, Ткаченко Олени Миколаївни, Солонченко Анни Володимирівни.

     Велику подяку учнівський і вчительський колектив висловлює працівникам кухні  Кузьміч Лідії Василівні та Безверхній Тетяні Василівні,які протягом усіх 14-и табірних днів якісно, смачно та поживно годували всіх учасників табору!
     Також учні та вчителі школи говорять велике Спасибі Лупашку Тетяні Олександрівні, Турбалі Антоніні Анатоліївні, комірнику Нікітіній Валентині Федорівні за великий внесок і допомогу в житті табірної зміни.  

     Окремо шкільний колектив хоче сказати Велике Спасибі водієві шкільного автобуса Безпеці Сергію Олександровичу, що під час всієї табірної зміни возив нас скрізь і всюди.
     Велику подяку педагоги, батьки та вихованці Олексіївської ЗШ висловлюють депутату райради, директору ПраТ «Олексіївське» Яцканичу Віктору Михайловичу за допомогу у харчуванні всіх  учасників  «Дивограю».
     Окреме Спасибі висловлюємо Катеринівській сільській раді за організацію екскурсійного туру до міста-героя Одеси, в якому взяли участь 22 наших вихованці.
     І найбільше Спасибі педагогічний колектив школи висловлює батькам наших  учнів, - саме завдяки їх спонсорській допомозі відбулась основна частина табірних заходів.           
     Педагоги школи бажають усім учням теплого літа, нових вражень, міцного здоров’я та чекають на зустріч наступного року в Дивограї-2019!

Немає коментарів:

Дописати коментар