середа, 13 червня 2018 р.

13 червня - День моди та краси!




13 червня – День моди та краси!

                                   Сьогодні в таборі відпочинку «Дивограй» - День моди і краси. Мода – це справа рук людей, це смак і стиль. Всі натхненно творили модні образи. Буяння фарб в одязі, креативність у зачісках хлопців та дівчат, втілення в життя своїх мрій, задумів, фантазій – саме ці критерії були визначальними під час визначення переможців.




 Під час Свята члени загону «Фіксики» продемонстрували колекції моделей одягу, виготовлених власноруч із побутових відходів.




         До презентації проекту «Сучасна зачіска» залучалися вчителі та батьки.


 Проведені під час Свята конкурси, вікторини, презентації колекцій були зорієнтовані на збагачення знань учнів про моду й модні традиції в одязі, розширення світогляду, розвитку творчого мислення, фантазії, виховання естетичного смаку, творчого ставлення до праці, любові до культурно-історичних традицій.


На членів загону «Веселка» сьогодні чекали відвідини Краєзнавчого музея міста Кропивницького. Діти із захопленням слухали розповідь екскурсовода про давнє минуле Кіровоградщини.
 Цікавим був екскурс у культуру давніх племен, що жили колись на території сучасної Кіровоградщини, - скіфів, сарматів, трипільців.
Вразила розповідь і про добу Козаччини, про тогочасну зброю…


Справила враження і оповідь про створення Єлисаветградської фортеці,



про спадок Марка Лукича Кропивницького, про братів Ельворті, про часи 2-ої Світової війни, про розвиток промисловості на Кіровоградщині, про героїчне сучасне, про колекцію інженера Ільїна, тощо...

   

Після відвідин музея на дітей чекала прогулянка центральними вулицями міста. Вразила юних мандрівників алея парасольок, міні-панорама нашого міста на однії із міських будівель, солодкого присмаку додало подорожі ласування морозива…







 У захваті були учні і від чергових відвідин плавального басейна. Вихованці Олексіївської ЗШ вже встигли стати доволі рідними для тренера спортшколи «Надія» Наталії Євгеніївни, і трохи смутку додав той факт, що це, на жаль, останнє заняття з плавання в цій табірній зміні.






Немає коментарів:

Дописати коментар