пʼятниця, 1 червня 2018 р.

 Свято Останнього дзвоника 

   Ось позаду ще один рік нашої спільної праці.  «Останній  дзвоник» – це радісне, і разом з тим, сумне свято. Радісне тому, що всіх  попереду, після нелегкої праці, чекає літній відпочинок, бо підросли та змужніли наші учні, ми прожили цікаве,  змістовне шкільне життя.
   Лінійку розпочала директор школи, Токар Вікторія Ігорівна, яка звернувся до присутніх із вітальним словом, подякувла  спонсорам та батькам за співпрацю, нагородила кращих учнів та педагогів грамотами і подяками.
  На урочистому святі були присутні гості: виконуюча обовязки старости Олексіївського старостинського округу Стогнєєва Любов Анатоліївна та представник ПрАТ «Олексіївське» Феліпова Галина Миколаївна.  
   В цьому році до випускників, учнів 9 класу, прозвучало дуже багато теплих слів. Класний керівник Штундер Тетяна Олександрівна  звернулася до своїх вихованців із настановою: бути в житті надійною опорою для своїх батьків, своєї сім’ї, нашої Батьківщини; запевнила, що здобуті знання стануть найнеобхіднішим життєвим багажем. А далі були слова вдячності випускників і їх традиційна незабутна, ніжна пісня.
   Надовго запам’ятається всім веселковий передзвін останнього дзвоника, який подали випускники.
   Завершилось радісне і разом з тим  сумне свято. Майже у кожного в очах бриніли  сльози. Ми звикли один до одного. Так не хочеться розставатись. Але така доля шкільного життя. За кожним розставанням – нові зустрічі, нові друзі, нові незабутні  враження. 
    В добру путь, випускники,  і гарного відпочинку всім учням і педагогам!






Немає коментарів:

Дописати коментар